Zakelijk jezelf, 100% zakelijk stralen

Een training voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen die met meer power en zelfvertrouwen voor de dag willen komen. Die sterk in hun pumps of sneakers willen staan en dat ook willen uitstralen. Een training over lef, zelfvertrouwen en imago.

Deze training is een samenwerking met: Manja Wunderink van BeautyClub by Divaas.

Ben jij zakelijk jezelf?

Ken je haar? Die dame die bij een netwerkbijeenkomst écht binnenkomt. Letterlijk én figuurlijk. Wij weten zeker dat je haar kent. Die dame kun jij nu zelf zijn! Laat ons je meenemen naar je zakelijke zelf. Stralend en volledig in je kracht. Je eigen kracht, want wie sterk in haar eigen pumps of sneakers staat die kan de hele (netwerk)wereld aan.

Wij nemen je niet mee aan de hand en vertellen je niet wat je moet doen. Wij bakken geen zoete broodjes. Autorijden leer je immers ook door het gewoon te gaan doen. Nee, wij zorgen ervoor dat je het gewoon gaat doen. Wij houden jou letterlijk een spiegel voor en laten je zien wat jouw sterke punten én verbeterpunten zijn. Perfectie door imperfectie. Juist jouw kwetsbaarheden kunnen jou hele nieuwe inzichten geven. Wellicht schuilt hier wel jouw zakelijke zelf in. Een bijzondere gedachte he?

A normal day at the office…

Je gaat naar een netwerkbijeenkomst. Je voelt de energie uit je lijf stromen. Het is je dag niet. Je zit er ‘gewoon’ niet lekker in en je vertrekt naar huis. Onverrichter zaken tot gevolg. Hierdoor zie je nog meer op tegen de volgende netwerkbijeenkomst, die jou nu alweer aankijkt vanuit je agenda.

Wij laten je graag zien hoe jij, door middel van het juist inzetten van je eigen intuïtie en kwetsbaarheden, je perfect zakelijk laat zien. Jouw zakelijke zelf verschilt namelijk niets, maar dan ook helemaal niets, met jouw eigen zelf. Er zijn enkel wat kernpunten die je mag beheersen en die wij je graag laten zien, voelen en beleven. Doe je mee?

Wij zijn uniek!

Tegenwoordig kun je meedoen aan heel veel challenges over je eigen zichtbaarheid en het ‘jezelf vinden’. Sommigen zijn zeker de moeite waard. Anderen vertellen jou wat je al wist en zijn een mooie reminder. Wat maakt ons nou  zo uniek? Heel simpel. Wij zijn uniek en zo voelen wij ons ook. Twee nononsense dames met pit en lef. Wij geloven dat wij het verschil kunnen maken. Simpelweg omdat wij dit voor onszelf al gedaan hebben. Dit is een heerlijk gevoel en dat willen wij natuurlijk niet voor onszelf houden. Ga je met ons mee?

Wij werken met een 5 stappenplan.

 Stap Onderdeel Aanpak
Stap 1 Kijk wie ik ben! Individuele sessie Op afspraak
Stap 2 Werken aan jouw zichtbaarheid Groep sessie 1 dagdeel
Stap 3 Jouw authentieke uistraling Individuele sessie Op afspraak
Stap 4 Presenteer jezelf Groep sessie 1 dagdeel
Stap 5 Evaluatie Groep sessie Certificaat & diner

Wat brengt de training jou?

Natuurlijk wil je weten wat de training jou oplevert. Dit is wat wij jou leren:

  • Wij leren jou naar jezelf kijken. Maar dan ook echt kijken. Hoe zie jij jezelf? Hoe denk jij dat anderen jou zien? En een hele belangrijke: Wat wil jij van jezelf laten zien. Dit gaat straks een hele belangrijke rol spelen in de ontdekkingsreis naar jouw zakelijke zelf
  • Hoe stap jij ergens binnen? Wat zegt jouw non verbale houding over jou en wat is de kracht van jouw stem? Hoe zichtbaar ben jij en hoe zichtbaar wil jij zijn? Bij deze stap gaan we nog een stapje dieper in op hoe je over komt. Stapje voor stapje kom je steeds dichterbij jouw eigen, zakelijke kracht
  • We gaan aan de slag met jouw imago. Want hoe gaaf zou het zijn als je jouw kwaliteiten en jouw boodschap met powerrrr en zelfvertrouwen kunt laten zien met de juiste kleding en kleuren. Hutkoffer mee en combineren maar. Een uitstraling die staat als een huis en die precies laat zien wie jij bent.
  • Wij laten jou zien en ervaren hoe belangrijk het is om jezelf te zijn. Hoe jij zakelijk kunt stralen door jezelf te zijn. Met al je perfecties en imperfecties. Wij laten jou zien dat kwetsbaarheid juist power geeft.

“Show the world your personal Power”

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Tja, je raadt het al van half werk houden wij niet. Wij gaan net een stapje verder. Voordat jij bij ons aan tafel zit mag jij al aan de slag met jouw zakelijke zelf. Jij mag je eigen inspiratiebord maken. En omdat wij van Powerrrrr houden mag je een heuse Poweranalyse invullen, zodat we jou goed leren kennen en inzicht krijgen in jouw persoonlijke power.

Meer informatie

Sta je inmiddels te stuiteren op je pumps of sneakers en wil je meer informatie? Dat kan natuurlijk. Stuur een mail naar info@divaas.nl of naar info@carolinehaan.nl

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 695 exclusief 21% btw.

Wil je deze training inzetten voor je werk? Of wil je deze training als studiekosten opgeven voor de belasting? Dat kan! Wij besteden aandacht aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Deze training is daarom een officieel leertraject die jou belastingvoordeel kan opleveren. Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

Liefs, Manja en Caroline