Ik ben op zoek naar jou!

Je bent werkzaam als opleidingsfunctionaris, HR manager of Communicatie manager bij een grote organisatie. Samen met een aantal andere collega’s ben je verantwoordelijk voor de bijscholing en training van de medewerkers. Je initieert, coördineert en organiseert diverse opleidingen en trainingen voor de organisatie en bent hierover veel in gesprek met de medewerkers en managers. Hierdoor weet jij als geen ander wat er speelt, leeft en waar behoefte aan is als het gaat om het opleiden en trainen van medewerkers, managers en teams.

Een frisse blik

Je bent altijd op zoek naar nieuwe en verfrissende werkvormen. Trainingen en workshops die net even anders zijn en waarbij zware thema’s op een luchtige en creatieve manier behandeld worden. Voor dit jaar staan persoonlijke groei en betrokkenheid op de agenda. Oh ja en niet te vergeten het opleiden van een groep medewerkers tot ambassadeurs.

Klinkt goed, maar je hebt geen flauw idee waar te beginnen.

Ik bied diverse trainingen, workshops en ontwikkelprogramma’s aan afgestemd op vraagstukken als:

-We willen medewerkers vaker inzetten als ambassadeur om bijvoorbeeld meer draagvlak te creëren bij nieuwe werkmethoden, maar bijvoorbeeld ook bij de werving en selectie van nieuw personeel of de marketing binnen en buiten de organisatie. Hoe zet ik een ambassadeursprogramma op? En hoe leid ik medewerkers op tot ambassadeurs?

-Het verbeteren van de onderlinge samenwerking en communicatie staat hoog op onze prioriteitenlijst. Wij willen hier graag een interactieve training of workshops op loslaten maar weten niet zo goed hoe we het thema communicatie op een luchtige manier aan kunnen pakken.