Snel en luid is de norm, ook voor jou?

2018 is voor mij het jaar van de (nieuwe) samenwerkingen. Ik heb gemerkt dat ik het tegenwoordig erg fijn vind om samen te werken met anderen. Alleen is immers ook maar alleen, toch?! Samenwerken en sparren geeft mij vleugels. Iets wat ik nooit had gedacht.

Geloof mij, dat is niet altijd zo geweest….

Vroeger vond ik samenwerken mega vervelend. Het maakte mij onzeker en kwetsbaar. Anderen liepen zo over mij heen en in vergaderingen durfde ik amper iets te zeggen. Van mijn leidinggevende kreeg ik nogal eens om de oren: Caroline je moet meer voor je zelf opkomen en meer zeggen wat je denkt. Oh ja en deze: kom eens wat vaker met ideeen, ik hoor jou nooit! Nou, tegenwoordig heb ik daar geen moeite mee. Mooi om te zien dat als je doet wat je leuk vindt, je ook weer dichter bij jezelf komt. Het borrelt en het bruist…..

Mijn persoonlijke puzzel

Wat dat betreft zijn inmiddels behoorlijk wat puzzelstukjes in elkaar gevallen. Door mijn manier van werken trek ik veel ondernemers en professionals aan die willen werken aan hun zelfvertrouwen. Stuk voor stuk fantastische mensen. Allemaal uniek. Mensen die een klein zetje nodig hebben om te zien hoe geweldig ze zijn. Die dat even vergeten zijn of die naar een eigen manier zoeken om zichzelf wat meer in de spotlight te zetten. Of die gewoon wat vaker willen laten zien dat zij er (ook) toe doen en werkelijk geen idee hebben hoe je dat dan aanpakt zonder jezelf in een clownspak te hijsen.

Snel en luid is de norm

In de media wordt  steeds meer aandacht besteed aan introversie. Snel en luid is de norm en dat is lastig voor introverte mensen (bron: AD 2 mrt 2018). Of in elk geval voor mensen die wat minder van de daken schreeuwen hoe goed ze zijn of wat ze van iets vinden. Ik voel mijzelf geen introvert, maar herken wel bepaalde aspecten. Ik heb zelf in elk geval mijn weg gevonden om uit mijn comfortzone te stappen. Ik gun mijzelf nu zelfs de spotlight. Ik was een tijd lang zelf dat rustige meisje. Een meisje dat opging in de menigte en die nu is uitgegroeid tot een ondernemende vrouw. Een vrouw met een eigen visie, die handelt naar eigen inzicht en die dat vooral op haar eigen(wijze) manier doet.

En hoe staat het er nu voor?

Met mijn enthousiasme en drive om mee te denken met anderen hoop ik mensen te inspireren. Ik geloof namelijk in de unieke eigenschappen en kwaliteiten van vrouwelijke ondernemers en professionals en ben overtuigd van het belang van een krachtige uitstraling. Door in te zoomen op wie je bent en waar jij goed in bent kom je dichterbij de kern. Jouw unieke kracht. Ik geef op een luchtige manier inzicht in wie jij bent en help je op een inspirerende manier om stappen te maken.

En als je je creativiteit wilt doortrekken in je persoonlijke uitstraling? Dan helpt ik je op een eigentijdse manier je kwaliteiten zichtbaar te maken met kleding en kleur zodat mensen goed zien wat jij in petto hebt. Dat geeft letterlijk veel méér lef en zelfvertrouwen dan jij voor mogelijk houdt. En, belangrijker nog jouw boodschap heeft veel meer impact.

Aangenaam, ik ben anders

Samen met Hanny Schoonderwoerd heb ik een hele mooie training geschreven. Aangenaam, ik ben anders. Een training die je leert je communicatie af te stemmen op je unieke kracht en kwaliteiten, zodat we een wereld vol zelfverzekerde, gelukkige introvert-a-likes krijgen. Kortom, een training voor iedereen die uit zijn comfortzone wil stappen en zichzelf de spotlight gunt maar nog geen idee heeft hoe dat aan te pakken.

Wij gaan voor een wereld vol gelukkige introvert-a-likes. Hoe? Wij willen mensen die zichzelf introvert voelen of die zich herkennen in bepaalde introverte eigenschappen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Volgens ons is dat nl. waar het om draait. Je kwaliteiten en talenten te omarmen én vooral in te zetten. Iedereen is anders en uniek en dat mag je best laten zien! Vandaar dus ook: Aangenaam, ik ben anders.

Omarm je kwaliteiten !

Wij willen mensen inspireren om als introvert-a-like het beste uit jezelf te halen. Wij willen jou, je collega’s en je leidinggevenden handvaten geven zodat jij nog beter tot je recht komt. Ook willen wij met de training Aangenaam, ik ben anders ons persoonlijke verhaal delen. Laten zien en ervaren dat naast alle standaard etiquette en regels het vooral gaat om wie je bent en hoe je dat laat zien.

Ik ben trouw aan mijzelf en heb mijn eigen weg en pad gevonden. Ik ben mij bewuster dan ooit van mijn kwaliteiten en ben trots op wie ik ben en wat ik doe. Ben ik anders dan anderen? Jazeker, en daar ben ik trots op.

Geen hokjes dus, geen training die je leert hoe je je aan moet passen. Nee, integendeel. Een training die je leert je kwaliteiten en talenten te omarmen én vooral in te zetten.

Wil je mij helpen?

Ken je mensen voor wie deze training interessant is? Deel dan gerust dit bericht, neem een kijkje op onze facebook pagina  of op de website

Meer informatie?

Wil je meer weten en persoonlijke kennis maken met ons? Kom dan naar de  informatie ochtend die Hanny en ik organiseren op 31 maart van 10:00 – 12:00

Ja, ik meld mij aan voor de informatiebijeenkomst