Proost, de samenwerking met Neo Mundo is een feit!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik Mijke ontmoette bij een netwerkbijeenkomst in het HNK, de locatie waar Neo Mundo (www.neo-mundo.nl) gevestigd is. Ik heb het nog even opgezocht. Het was de laatste dinsdag in september (2016). Het lijkt alweer zo lang geleden en toch herinner ik het mij als de dag van gisteren. We zaten allebei half in de vensterbank. Een beetje in de najaarszon zelfs. 

Mijke en ik raakten aan de praat en ik herinner mij dat we al snel een goede klik hadden. In de eerste plaats vanwege een flinke dosis enthousiasme dat je al van 6 km aan ziet komen én beiden bruisend van de ideeën. Ja, want daar zijn we allebei wel heel erg van. Daar komt nog bij dat ik een achtergrond heb als loopbaanadviseur, dus tja dat schept dan toch gelijk een soort band. Zeker als blijkt dat Neo Mundo ook over een coachings- en loopbaantak beschikt.

En nog maar een bak koffie dan….

Toen ik bij één van onze vervolgafspraken Mijke meer vertelde over de Poweranalyse© en andere eigenzinnige en interactieve methodes waarmee ik persoonlijke kwaliteiten haarfijn in beeld breng, was zij gelijk enthousiast. En dus besloten we onder het genot van nog maar een bak koffie te onderzoeken of we iets voor elkaar konden betekenen. Nou dat bleek een schot in de roos. Zo is bijvoorbeeld een paar maanden later het idee ontstaan voor een netwerk event op 15 juni 2017. Een bijeenkomst bedoeld voor iedereen die via Neo Mundo een bemiddeling- of een loopbaanprogramma heeft gevolgd. Ik mocht bij dit event een workshop verzorgen over imago, persoonlijke uitstraling, kwaliteiten en kleur. Erg gaaf om te doen!

Vanuit deze workshop kwam Mijke met het lumineuze idee om mijn kennis en expertise te delen in haar netwerk. Nou, dat zag ik wel zitten natuurlijk. Inmiddels werk ik samen met een aantal andere ondernemers. Hierdoor beschik ik over nog meer kennis en bagage over diverse thema’s en wordt het alleen maar nog leuker om over mijn werk te schrijven. Dit ga ik voor Neo Mundo doen in de vorm van blogs, quotes en tips over kwaliteiten, communicatie, kleur en zelfvertrouwen.

Kwaliteiten, communicatie, kleur en zelfvertrouwen 

Met mijn enthousiasme en drive hoop ik jullie o.a. te inspireren met tips hoe je persoonlijke kwaliteiten (meer) zichtbaar maakt met kleur en kleding. Ik wil laten zien en ervaren dat naast (of is het ondanks) alle standaard etiquette en regels het vooral gaat om wie je bent en hoe je dat laat zien. Daarnaast wil ik jullie laten zien en ervaren dat er hele gave instrumenten en werkmethodes zijn om zware onderwerpen als communicatie en samenwerking op een luchtige manier bespreekbaar te maken. Grensverleggend, eigenzinnig, praktisch en interactief. Want hoe gaaf is het om op een niet alledaagse manier naar je leven, je loopbaan en je uitdagingen te kijken. Naar wat jou drijft en waar je echt blij van wordt. Geen ingewikkelde modellen en opdrachten. Nee, integendeel. Ik breng mensen liever op een eigenzinnige en creatieve manier in beweging. Want creatief, dat is veel meer dan houtbewerken en breien. Mensen inspireren om letterlijk en figuurlijk op een creatieve manier aan de slag te gaan met hun (levens)vragen en uitdagingen. Daar doe ik het voor. Dat is wat mij inspireert om te doen wat ik doe.

Dankjewel Mijke voor het podium dat je mij biedt! Proost, op een fijne en creatieve samenwerking.

Caroline