Programma: Zakelijk Jezelf

Ben jij die vrouwelijke ondernemer, die toe is aan een volgende stap? Die zich wil onderscheiden van de meute, stralend  zichtbaar wil zijn en dolgraag sterker in haar pumps of sneakers wil staan?

Herkenbaar? Dan is dit programma zeker iets voor jou!

Zakelijk jezelf is een  programma waarbij je leert hoe je je kwaliteiten zichtbaar maakt en krachtig laat zien wat je in petto hebt. We zzzzoomen in op wie jij bent. Waar sta jij voor als ondernemer, waar sta jij voor met je bedrijf en draag jij je professionaliteit letterlijk uit? Ben jij je bewust van de impact die je hebt met je uitstraling? En hoe laat je je deskundigheid en professionaliteit zien aan je klanten? Zeg nou zelf, het is de hoogste tijd dat jij jezelf letterlijk laat zien zodat de wereldbol aan jouw pumps of sneakers ligt.

Bij dit programma is tevens de training Zakelijk Jezelf en een professionele fotoshoot inbegrepen

Heb jij al een visitekaartje?

Zeg nou zelf, we wapperen heel gemakkelijk met een gelikt of ludiek visitekaartje. Maar pas jij eigenlijk wel bij jouw visitekaartje? Dat is de vraag. Een mooie vraag om eens goed over na te denken. Je visitekaartje dat ben je namelijk zelf. En als jij met jouw aanwezigheid en uitstraling laat zien wat je in petto hebt dan komt het helemaal goed. Alleen……er zijn nog steeds ondernemers die dat niet zo nauw nemen. Staan ze in een slobbertrui bij een netwerkbijeenkomst en zie je ze op hun website strak in het pak. Hoe zit dat met jou?

Vol powerrrrr……

Maar hoe laat je nou het beste van jezelf zien? Hoe komen jouw kwaliteiten nou het beste tot hun recht. En hoe kun je jouw uitstraling als wapen inzetten op momenten die je heel spannend vindt? Momenten waarin de onzekerheid toeslaat en je net even wat meer power kunt gebruiken. Bij een belangrijk gesprek of meeting of bijvoorbeeld op foto, in een video of op social media. Allemaal momenten dat je extra zichtbaar bent en het belangrijk is dat je er letterlijk staat. Vol powerrrrrrr! Ik laat jou in 5 stappen zien hoe je dat aanpakt.

Met of toch zonder poespas?

Bij dit programma krijg je inzicht in jouw unieke kracht en leer ik jou hoe je die altijd en overal laat zien met een authentiek imago. Kleding, kleuren allemaal 100% afgestemd op jou en wat jij als mens en als ondernemer van jezelf wilt laten zien. Als kers op de taart, ontvang je een persoonlijk Powerrapport met daarin alles over jouw powerkleuren. En natuurlijk maakt een persoonlijk imago advies dit programma helemaal compleet.

Wat gaan we doen?

Het programma bestaat uit 5 stappen

  1. Kijk wie ik ben; Kwaliteiten, drijfveren en uitdagingen
  2. Werk aan je zichtbaarheid
  3. Jouw powerlook: stralend zichtbaar
  4. Jouw persoonlijke actieplan
  5. Evaluatie

Stap 1: Kijk wie ik ben!

In deze sessie leer jij kijken naar jezelf. Maar dan ook écht kijken. Hoe zie jij jezelf? Wat zijn jouw kwaliteiten, drijfveren en uitdagingen. En wat betekent dat voor jou als ondernemer.  Hoe sta je in het leven? En wat zegt dat over je zichtbaarheid. Als mens en als ondernemer.  We maken gebruik van de persoonlijke Poweranalyse[1] zodat je meer leert over jezelf en je meer en meer in je zakelijke kracht komt.

Stap 2: Werken aan je zichtbaarheid.

Hoe kom je binnen? Wat zegt jouw non verbale houding over jou? Hoe kom jij over op anderen? Bij deze stap gaan we dieper in op hoe je overkomt. Wat jou nou echt jou maakt en welk stukje  jij van jezelf wilt laten zien in je online en offline communicatie. Ook gaan we samen aan de slag met een persoonlijk zichtbaarheidsplan.

Stap 3: Jouw Powerlook

We gaan 1-op-1 aan de slag met jouw persoonlijke imago zodat je stralend zichtbaar bent. Want hoe gaaf zou het zijn als je jouw kwaliteiten en jouw boodschap met powerrrr en zelfvertrouwen kunt laten zien met de juiste kleding en kleuren. Hutkoffer mee en combineren maar. Een uitstraling die staat als een huis en die precies laat zien wie jij bent. Gaaf hè?! Zo kun je kleur inzetten om jouw sprankelende persoonlijkheid meer onder de aandacht te brengen. Of sprankel  je net even wat meer, zodat mensen jou beter onthouden. Zonder extra poespas uiteraard. Of juist wel als je daar van houdt.

Stap 4: Jouw persoonlijke actieplan

We maken samen een persoonlijk actieplan dat jou gaat helpen om met alle tips en trucs daadwerkelijk aan de slag te gaan. Voor jou om doelgericht aan de slag te kunnen en voor mij zodat ik een liefdevolle stok achter de deur kan zijn.

Stap 5: Evaluatie

Bij deze sessie bespreken we o.a.

  • Hoe is het jou vergaan ?
  • Waar ben je tegenaan gelopen
  • Wat pas je al toe uit je poweranalyse?
  • Wat vind je lastig?
  • Waar kun je nog hulp bij gebruiken?

[1] * Voorafgaand aan de eerste sessie vul je een poweranalyse in. Deze analyse gaat in op je kwaliteiten, je diepste drijfveren, hoe je in het leven staat, hoe je dingen aanpakt, waarin je uitdagingen liggen etc. Je ontvangt een Powerrapport met daarin alles over jouw powertype (jouw type persoonlijkheid) en powerkleur (de kleur die jouw kwaliteiten in optima forma laat zien). Ik leer jou hoe je met kleur en imago jouw powertype letterlijk leeft en laat zien met een authentiek imago.

Wil je meer weten over dit programma. Neem gerust contact met mij op voor een kosteloos intakegesprek.

Ja, ik wil graag meer weten