Programma: Power met passie en kleur

Loop je vast in je loopbaan en is het tijd voor verandering? Hoe gemakkelijk is het om in het oude vertrouwde te blijven hangen. Nee, je bent er nu écht klaar mee.  Je weet het zeker. Het is tijd voor iets nieuws. Tijd voor actie en vooral tijd om aan jezelf te werken. Op een inspirerende en creatieve manier op zoek naar wat drijft jou drijft en waar je blij van wordt, dat lijkt jou wel wat. Oh ja, en je wilt met meer power en zelfvertrouwen voor de dag komen, want nieuwe stappen zetten dat is wel een dingetje. Je bent het vertrouwen in jezelf een beetje kwijtgeraakt. Geen flauw idee wat je nou echt wilt en werkelijk geen idee waar je goed in bent. Je wilt trots zijn op jezelf en voelt je nu het tegenovergestelde.

Ben jij die vrouwelijke professionals die op een kruispunt staat in haar loopbaan, die toe is aan een nieuwe stap en geen idee heeft waar te beginnen?

Power met passie en kleur

Het is tijd om je talenten te omarmen en op te pakken waar je energie van krijgt. We werken samen aan jouw persoonlijke groei zodat er letterlijke ruimte komt voor meer zelfvertrouwen en power! Grensverleggend, creatief dat zijn de kernwoorden van dit programma. Het programma Power met passie & kleur helpt jou op een inspirerende en creatieve manier je kwaliteiten en passies terug te vinden en deze krachtig zichtbaar te maken.

Opbouw programma

Het volledige programma bestaat uit 5 sessies, inclusief een intakegesprek.

Een aantal sessies zijn gericht op de binnenkant en een aantal op loopbaanorientatie met power.

Bij het programma zit de workshop Passie&kleur | inspiratie naar succes twv 99 euro inbegrepen. Ook ontvang je een persoonlijk Personal Power Plus rapport en het boek “Krijg toch allemaal de kleuren”.

 Deel 1: Passie & Inspiratie

We gaan aan de slag met je persoonlijke blauwdruk en zoomen dieper in op je kwaliteiten, drijfveren, uitdagingen en belemmeringen. Wat wil je bereiken? En wat houdt je bv nog tegen om stappen te zetten en in actie te komen? Handig om te weten, zodat ik jou een liefdevolle zet in de goede richting kan geven.

Ik leer je  op een creatieve en inspirerende manier je kwaliteiten en  uitdagingen (terug) te vinden. Het is tijd om je talenten te omarmen. Dat je doet waar je energie van krijgt, zodat je groeit als persoon en er ruimte komt voor meer zelfvertrouwen en power!

Jij krijgt inzicht in waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Natuurlijk zoomen we ook in op jouw uitdagingen en valkuilen want ook deze spelen een rol op weg naar succes.

Deel 2: Personal Power

Ik laat jou zien hoe je je talenten en kwaliteiten effectief inzet in je werk (of jouw zoektocht naar werk). Als je namelijk leeft vanuit je talenten, kwaliteiten, drijfveren, passie, ambitie en verlangen is de kans groter dat je succes boekt. Werken vanuit je kracht brengt je in een flow.  Je komt in actie, zet stappen, zonder dat het je moeite lijkt te kosten , verzet als het ware moeiteloos bergen en boekt succes na succes.

Wat heb jij nog nodig om stappen te kunnen zetten? Samen maken we jouw persoonlijke actieplan. Helemaal op maat en natuurlijk met ruimte voor persoonlijke inbreng.

Wil jij stralend en met power je kwaliteiten uitdragen? Dan help ik jou te stralen met power en kleur. Je krijgt praktische handvatten om je talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken met kleding en kleur. Zo komt jouw unieke kracht en power letterlijk meer in beeld en ligt de wereldbol meer dan ooit aan jouw pumps of sneakers.

Wil je meer weten over dit programma, maak een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos.

Ja, ik wil graag meer weten