Programma: Power met passie

Loop je vast in je loopbaan en is het tijd voor verandering? Hoe gemakkelijk is het om in het oude vertrouwde te blijven hangen. Nee, je bent er nu écht klaar mee.  Het is tijd voor iets nieuws. Tijd voor actie en vooral tijd om aan jezelf te werken.

Op een inspirerende en creatieve manier op zoek naar wat drijft jou drijft en waar je blij van wordt, dat lijkt jou wel wat. Oh ja, en je wilt met meer power en zelfvertrouwen voor de dag komen, want nieuwe stappen zetten dat is wel een dingetje. Afgelopen jaren ben je het vertrouwen in jezelf een beetje kwijtgeraakt. Je hebt geen flauw idee wat je nou echt wilt en werkelijk geen idee waar je goed in bent. Je wilt weer trots zijn op jezelf en je voelt je nu het tegenovergestelde.

Ben jij die vrouwelijke professional die op een kruispunt staat in haar loopbaan, die toe is aan een nieuwe stap en geen idee heeft waar te beginnen?

Power met passie

Wij zijn Caroline en Ellen en wij zijn ervaren loopbaancoaches. Sinds april 2018 werken we samen vanuit 1 gezamenlijk doel: mensen op een inspirerende en creatieve manier helpen om hun kwaliteiten en passies (terug) te vinden én deze krachtig zichtbaar maken. Ons motto is vooral: “Blijf trouw aan jezelf”. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor de dingen waar je energie van krijgt. Als je jouw talenten omarmt en oppakt waar je energie van krijgt, dan komen dingen op je pad die je nooit voor mogelijk had gehouden.

“Leer hoe je vanuit kwaliteiten en talenten met een frisse, creatieve blik keuzes maakt en nieuwe stappen zet. Zo wordt jouw wereld elke dag een stukje mooier en komt er meer ruimte voor zelfvertrouwen, persoonlijke groei en power.”

We werken samen met jou aan je persoonlijke groei zodat er letterlijke ruimte komt voor meer zelfvertrouwen en power!

Opbouw programma

Het programma “Power met passie” is een combinatie van een groepssessie en individuele coaching en begeleiding. Het programma bestaat uit 2 delen van elk 3 sessies. Je hebt regelmatig gesprekken met zowel Ellen als met mij.  Ook zullen we een aantal sessies gezamenlijk doen.

Grofweg is het programma in te delen in twee fasen: de persoonsgerichte fase en de loopbaangerichte fase.

Persoonsgerichte fase

Doel is het ontwikkelen van een nieuw perspectief.
De gesprekken in deze fase zijn gericht op het krijgen van een helder beeld van je wensen, je achtergrond, ontwikkelde eigenschappen, vaardigheden en kennis.

Loopbaangerichte fase

Doel van deze fase is het het versterken van je vaardigheden om adequaat nieuwe stappen te zetten, om je effectief te presenteren, te netwerken en te solliciteren. Dit laatste geldt uiteraard alleen als het doel een andere baan is. .

Bij het programma zit de training Inspiratie op weg naar succes inbegrepen. Ook ontvang je een persoonlijk Personal Power Plus rapport en het boek “Krijg toch allemaal de kleuren”.

 Deel 1: Passie & Inspiratie

Wij leren je op een creatieve en inspirerende manier je kwaliteiten en passies (terug) te vinden. Dat je doet waar je energie van krijgt, zodat je groeit als persoon en er ruimte komt voor meer zelfvertrouwen en power!

Wij laten je zien hoe je je talenten en kwaliteiten effectief inzet in je werk (of jouw zoektocht naar werk). Als je namelijk leeft vanuit je talenten, kwaliteiten, drijfveren, passie, ambitie en verlangen is de kans groter dat je succes boekt. Werken vanuit je kracht brengt je in een flow.  Je komt in actie, zet stappen, zonder dat het je moeite lijkt te kosten.

We gaan aan de slag met je persoonlijke blauwdruk en zoomen dieper in op je uitdagingen en valkuilen want ook deze spelen een rol op weg naar inspiratie en succes.  Wat wil je bereiken? En wat houdt je bv nog tegen om stappen te zetten en in actie te komen?

Wat heb je nog nodig om daadwerkelijk concrete stappen te kunnen zetten? Samen maken we jouw persoonlijke actieplan. Helemaal op maat en natuurlijk met ruimte voor jouw persoonlijk inbreng.

Deel 2: Personal Power

Wij laten jou zien hoe je je kwaliteiten kunt inzetten in je werk.

Wij helpen jou creatief solliciteren. Een sprankelend cv en tips bij het schrijven van een (open)sollicitatiebrief met lef en power. Ook krijg je tips hoe je werkgevers succesvol kunt benaderen op een manier die bij jou past en leer je op een positieve manier je (vertrek)verhaal te vertellen, zodat je in je kracht staat bij het solliciteren.

Wil jij stralend je kwaliteiten uitdragen? Dan helpt Caroline jou om te stralen met power en kleur. Je krijgt praktische handvatten om je talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken. Zo komt jouw unieke kracht en power letterlijk meer in beeld. In beeld op bijvoorbeeld een profielfoto en live als je gaat solliciteren.

Kosten

De kosten van het volledige programma bedragen € 1995. Dit is exclusief btw en inclusief:

  • Werkmap met oefeningen
  • Werkboekje “Meer Zelfvertrouwen”
  • Training “Inspiratie naar succes” twv 495 euro
  • Powerrapport twv 149 euro

Als extra bonus ontvang je een Powerrapport met heel veel waardevolle informatie over je kwaliteiten, drijfveren en natuurlijk ook je uitdagingen. Dit rapport is jouw Powertool naar succes en een waardevol leven. Ook krijg je praktische tips hoe je kunt stralen met power en kleur, zodat je altijd en overal stralend en krachtig je kwaliteiten laat zien.

Een stralende en inspirerende groet,

Caroline Haan & Ellen van Baaren

ps:
Wil je meer weten over dit programma, maak een afspraak voor een intakegesprek of vraag de uitgebreide brochure aan. Ja, ik wil graag meer weten