Er was eens….

To be beautiful means to be yourself

Deze quote kwam ik tegen kort nadat ik het besluit had genomen te stoppen met mijn baan. Een stoer besluit vond ik zelf, maar tegelijkertijd een besluit dat mijn leven drastisch zou veranderen. En belangrijkste van alles, een besluit dat mij weer heel dicht bij mij zelf zou brengen, bij wie ik echt ben.

Verstoppertje spelen

Nu ik er op terugkijk heb ik mijzelf jarenlang verstopt, durfde mijn echte ik niet of nauwelijks te laten zien. Zo zonde. Ik hoor het mijn leidinggevende nog zeggen: profileer jezelf wat meer, laat meer van jezelf horen, schakel eens wat sneller. Achteraf gezien snap ik het ook wel. Mijn collega’s stonden meer op de voorgrond en waren duidelijk meer aanwezig. Zij namen sneller beslissingen en vonden het niet nodig om nog eens rustig na te denken over iets. En mijn collega’s? Die waren blijkbaar de graadmeter en dus ging ik mij anders voordoen met alle consequenties van dien. Nu zie ik dat ik jarenlang  op mijn tenen heb gelopen. Nou, dat kost echt heel veel energie kan ik jou vertellen. Zoveel energie dat het uiteindelijk ook letterlijk niet meer ging.

In de spotlight

Nu weet ik wel beter.  Ik vind het belangrijk om mensen mee te geven dat het echt voor iedereen is weggelegd om meer en vaker op de voorgrond te treden. Om zelfs meer ontspannen in de spotlight te staan. Ik help ondernemers en bedrijven hoe zij kwaliteiten, drijfveren én imago kunnen inzetten bij de persoonlijke ontwikkeling van zichzelf of hun medewerkers. Dat is namelijk de sleutel naar succes. Dichtbij jezelf blijven en jezelf presenteren op een manier die bij jou past.

I believe….

Ik geloof in de unieke eigenschappen en kwaliteiten van ondernemers en professionals. En ja, ik ben overtuigd van het belang van een krachtige uitstraling die jouw unieke eigenschappen laat zien. Eigenschappen die van waarde zijn voor jouw persoonlijk visitekaartje. Met een uitstraling die staat als een huis, voel je je krachtig en vol zelfvertrouwen en maak jij het verschil. Jouw unieke kracht wordt letterlijk zichtbaar en de weg naar meer succes ligt voor jou open. Daarom maken persoonlijke presentatie en uitstraling altijd deel uit van mijn coaching en begeleiding.

Ik word waanzinnig blij als ik jou kan laten stralen en zie hoe je met ogenschijnlijk kleine stapjes een groot effect neerzet. Met een lach en een traan. En, belangrijker nog, dat jij je hierdoor zelfverzekerder en krachtiger voelt. Iedereen is uniek en dat mag gezien worden. Daar draag ik graag een steentje aan bij.

Wil je meer weten over mijn werkwijze of over mij? Neem gerust contact met mij op.

Lots of sparkles,