Ik ambassadeur? Geloof mij, een slechtere ambassadeur bestond niet!

Jarenlang verstopt ik mijzelf, durfde mijn echte ik niet of nauwelijks te laten zien. Zo zonde. Ik hoor het mijn leidinggevende nog zeggen: profileer jezelf wat meer, laat meer van jezelf horen. Mijn collega’s stonden meer op de voorgrond en waren duidelijk meer aanwezig. En mijn collega’s? Die waren blijkbaar de graadmeter en dus ging ik mij anders voordoen met alle consequenties van dien. Nu zie ik dat ik jarenlang  op mijn tenen heb gelopen. Zonde van mijn energie. Hierdoor zag ik het mooie van mijn werk en de organisatie waar ik voor werkte gewoon niet meer. Ik durfde geeneens meer mijn verhaal te vertellen, laat staan dat van de organisatie. En het podium pakken? Ben je helemaal gek geworden. Doe normaal.

In de spotlight

Nu weet ik wel beter.  Ik vind het belangrijk om mensen mee te geven dat het echt voor iedereen is weggelegd om  in de spotlight te staan en je  eigen verhaal te vertellen.  Iedereen heeft iets moois te vertellen. Over je werk, je leven en alle dingen die er voor jou toe doen. Dat zijn  de verhalen die raken en die blijven hangen bij mensen. Ik help organisaties om hun medewerkers in te zetten als ambassadeur, als een soort uithangbord van hun organisatie. En dat werkt alleen als deze medewerkers hun eigen verhaal kunnen vertellen. En daar help ik ze een klein beetje bij. Juist een klein beetje. Meer heb je niet nodig. De verhalen zijn er namelijk al.

Waar ik blij van word?

Ik word waanzinnig blij als ik mensen kan laten stralen en zie hoe je met ogenschijnlijk kleine stapjes een groot effect neerzet met jouw verhaal. Met een lach en een traan.  Iedereen is uniek en dat mag gezien worden. Daar draag ik graag een steentje aan bij.

Wil je meer weten over mijn werkwijze of over mij? Neem gerust contact met mij op.

Lots of sparkles,