Leave sparkles wherever you go. 

Leave sparkles wherever you go.

Dat is mijn motto en daarmee help ik vrouwelijke professionals om hun kwaliteiten stralend uit te dragen zodat de wereldbol aan hun pumps of sneakers ligt. En ja, dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. In dit blog vertel ik je meer over de rode draad in mijn werk.

Zie jij jezelf als bescheiden of onzeker?

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan hoor ik je denken. Nou, voor de een wel en voor de ander is het inderdaad “a hell of a job”. En weet je, ik vind het zo’n eer om vrouwen daarbij te helpen. Zeker de vrouwen die zich omschrijven als bescheiden, misschien wel onzeker. Wat mij opvalt is dat het merendeel van mijn klanten vrouwen zijn tussen de 40 en de 50. Een drukke baan en gezin, een druk sociaal leven en heel veel verwachtingen. De lat ligt hoog, heel hoog. En die lat leggen ze zelf zo hoog. Hierdoor vergeten ze waar ze echt blij van worden en energie van krijgen. Laat staan dat ze een moment de tijd nemen om stil te staan. Een moment om stil te staan en na te denken over wat voor moois zij deze wereld te bieden hebben. Iedereen is uniek, iedereen is anders en dat maakt de wereld zo mooi. Alleen, dan is het wel belangrijk dat je weet hoe jij in de wereld wilt staan en wat jij de wereld zou willen vertellen.

De achtbaan van het leven

Onzekerheid en het gebrek aan zelfvertrouwen is iets wat ontstaat op het moment dat dingen in je leven gebeuren die dat gevoel bij oproepen. En wat er dan vaak gebeurt is dat je steeds vaker dat gevoel van onzekerheid ervaart. Zo zonden, want hierdoor houd je jezelf klein en voel je zelf ook vaker klein. Rode draad in mijn werk is dat ik samen met jou in kaart breng wie je bent waar je voor staat, wat je te vertellen hebt, waar je goed in bent en wat je drijfveren zijn. Want als je dat allemaal weer helder in beeld hebt dan ga je weer geloven in jezelf. En als je gelooft in jezelf dan straal je dat ook uit. Vandaar ook “leave sparkles wherever you go”. Dat kan dus alleen als je trots bent op jezelf. Je begrijpt, wat mij betreft is dat het gaafste wat er is vrouwen helpen om trots te zijn op zichzelf. Trots op wie ze zijn.

De rode draad in mijn werk

Deze rode draad in mijn werk zie je terug in diverse projecten die ik oppak met andere ondernemers. Zo ook bij ‘Aangenaam, ik ben anders’ (voor introvert-a-likes) en ‘Inspiratie op weg naar succes’ (voor werkzoekenden en iedereen die zijn/haar loopbaan een impuls wil geven).

In mijn loopbaan heb ik mij altijd tijd bezig gehouden met het coachen en motiveren van mensen. Zo heb ik gewerkt als loopbaanadviseur, re-integratie adviseur en arbeidsdeskundige. Daarnaast heb ik ervaring als leidinggevende waarbij het coachen, motiveren en begeleiden van mensen altijd als rode draad door mijn werk liep. De laatste jaren richt ik mij als zelfstandig ondernemer op het vergroten van het zelfvertrouwen en het versterken van persoonlijke presentatie om daarmee je impact te vergroten. Ik help o.a. professionals om hun kwaliteiten letterlijk stralend uit te dragen. Hierbij besteed ik altijd uitgebreid aandacht aan kwaliteiten & persoonlijke ontwikkeling. Mijn ervaring als loopbaancoach combineer ik op die manier met mijn kennis op het gebied van imago en personal branding.

Wil je meer weten over mijn projecten? Neem gerust contact met mij op:

info@carolinehaan.nl

06 – 207 24 960