Inspiratie op weg naar succes

Veranderingen binnen de organisatie waar je werkzaam bent, hebben vaak impact. Ook op jou. En dan hebben we het nog geeneens over het feit dat je zelf ook verandert. Je wordt ouder, stelt andere prioriteiten, hebt een druk gezin. Tegelijkertijd bieden veranderingen ook de broodnodige ruimte voor nieuwe stappen. Ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken aan je persoonlijke groei. Dit blog gaat over trouw blijven aan jezelf en waarom ik dat belangrijk vindt.

Trouw blijven aan jezelf

Wij, Caroline Haan en Ellen van Baaren, zijn ervaren (loopbaan)coaches. Sinds januari dit jaar werken we samen vanuit 1 gezamenlijk doel: “Mensen op een inspirerende en creatieve manier helpen om hun kwaliteiten en passies (terug) te vinden én deze krachtig zichtbaar maken”. Ons motto is: trouw blijven aan jezelf.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor de dingen waar je energie van krijgt. Als je je talenten omarmt en oppakt waar je energie van krijgt, dan kun je de hele wereld. Er komen dan dingen op je pad die je nooit voor mogelijk had gehouden. Vanuit dit standpunt komt ook mijn persoonlijke behoefte om samen te werken met andere ondernemers. Samenwerken geeft mij vleugels en geeft mijn creativiteit een impuls. Om focus te behouden in mijn ondernemerschap loopt er door elke samenwerking een dikke rode draad, namelijk zelfvertrouwen.

Wie zijn wij? 

Ellen is een loopbaancoach pur sang. In mijn eigen loopbaan heb ik mij geruime tijd bezig gehouden met het coachen en motiveren van mensen richting passend werk. Zo heb ik gewerkt als loopbaanadviseur, re-integratie adviseur en arbeidsdeskundige. Daarnaast heb ik ervaring als leidinggevende waarbij het coachen, motiveren en begeleiden van mensen altijd als rode draad door mijn werk liep.

De laatste jaren richt ik mij als zelfstandig ondernemer op het vergroten van het zelfvertrouwen en het versterken van persoonlijke presentatie om daarmee je impact te vergroten. Ik help o.a. professionals om hun kwaliteiten letterlijk stralend uit te dragen. Hierbij besteed ik altijd uitgebreid aandacht aan kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling. In de samenwerking met Ellen combineer ik mijn ervaring als loopbaancoach met mijn kennis op het gebied van imago en personal branding.

Power & Inspiratie op weg naar succes

Speciaal voor ondernemende mannen en vrouwen hebben wij een programma samengesteld: Power & Inspiratie op weg naar succes . Een programma dat jou helpt bij de heroriëntatie op je loopbaan. Alles met als doel dat jij werk doet waarin je je kwaliteiten kwijt kunt en waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Of dat nou een baan binnen of buiten je huidige organisatie is. Wij helpen jou graag om dat in kaart te brengen, zodat je paden en wegen bewandelt die ook echt bij jou passen.

Wil je meer weten over de samenwerking van Ellen en mij? Ik vertel jou er graag meer over.
info@carolinehaan.nl
06 – 207 24 960