Aangenaam, ik ben anders

Aangenaam, ik ben anders

Met de training “Aangenaam, ik ben anders” willen wij mensen inspireren om als introvert-a-like het beste uit jezelf te halen. Wij willen jou, je collega’s en je leidinggevenden handvaten geven zodat jij nog beter tot je recht komt. Geen hokjes, geen training die jou leert hoe je je aan moet passen. Nee, integendeel. Een training die jou leert je kwaliteiten en talenten te omarmen én vooral in te zetten.

Een training die je leert je communicatie af te stemmen op je unieke kracht en kwaliteiten, zodat we een wereld vol zelfverzekerde, gelukkige introvert-a-likes krijgen. Kortom, een training voor iedereen die uit zijn comfortzone wil stappen, zichzelf de spotlight gunt en nog geen idee heeft hoe dat aan te pakken. Wij geven jou tips en handvatten hoe je dat kunt doen.

Voor wie is de training?

  • Krijg je vaak terug dat je jezelf meer moet profileren en heb je geen idee hoe?
  • Communiceer je het liefst schriftelijk en vraag je je af hoe dat komt?
  • Heb je moeite met ‘smalltalk’ en wil je liever gelijk de diepte in?
  • Vind je delegeren lastig, omdat je vindt dat je zelf alles het beste kunt?
  • Zie je op tegen gelegenheden waar veel mensen aanwezig zijn?
  • Ben je gewend alleen iets te zeggen als je echt iets te melden hebt en wil je dit dolgraag doorbreken?
  • Wil je uit je comfortzone stappen, meer in de spotlight staan en heb je geen idee hoe?
  • Wil je vaker spontaan reageren in plaats van eerst na te denken voordat je antwoord geeft of iets gaat zeggen?

Herkenbaar?

Dan is deze training zeker de moeite waard om eens rustig over na te denken. Want wij begrijpen als geen ander dat jij niet over één nacht ijs gaat. Download de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie

Download hier de brochure

Informatiebijeenkomst

Wij organiseren regelmatig een informatiebijeenkomst over het thema introversie.  Kijk op onze facebookpagina voor meer informatie en data.  

Kennis maken? Wij vertellen jou graag alle ins-en-outs over de training, dus maak gerust vrijblijvend een koffieafspraak . Wij realiseren ons dat iedereen anders is en dat de een liever naar de informatiebijeenkomst komt terwijl de ander juist liever 1-op-1 kennis maakt.

Hanny & Caroline

Hanny Schoonderwoerd en Caroline Haan houden jou op een verfrissende manier een spiegel voor.  Praktisch, grensverleggend en met ruimte om stappen te zetten in jouw eigen tempo. En belangrijker nog op jouw manier!

“Met aangenaam anders, richten wij ons op de ontwikkeling van de aangename kanten van anders zijn. En zijn we allemaal niet anders?Anders zijn dan anderen is het beste wat je kunt overkomen. Spiegel je niet aan anderen, verloochen jezelf niet om een leven als iedereen te willen leiden. Je bestaat tenslotte uit een veelheid aan kwaliteiten die erop wachten geactiveerd te worden en die je heel gericht kunt inzetten. Daarom juichen wij alles en iedereen die zich inzet om het beste uit zichzelf en anderen te halen enorm toe”.

Bron: Hanny Schoonderwoerd en Caroline Haan