Waar kan ik jou mee helpen?

“Als jij dolgraag je unieke kracht en talenten wilt omarmen en wilt laten zien wie je bent en wat jij wilt, zodat je letterlijk  meer tot je recht komt, meer resultaten boekt en op die manier van een nog grotere waarde bent? Dan help ik jou graag op weg!”

Ondernemers

Voor vrouwelijke ondernemers die toe zijn aan een volgende stap heb ik een speciaal programma Zakelijk Jezelf .  Ik leer jou hoe je je kwaliteiten zichtbaar maakt en hoe je krachtig laat zien wat je in petto hebt.  Een programma voor vrouwen die zich willen onderscheiden, die stralend en met power zichtbaar willen zijn.  Jij wilt toch zeker die expert zijn waarbij de professionaliteit van het scherm, die 100% serieus genomen wordt en met succes ideale klanten aantrekt? Tja, dan is het tijd dat jij jezelf letterlijk laat zien zodat de wereldbol aan jouw pumps of sneakers ligt.

Loopbaanorientatie

Jij bent een vrouwelijke professional die op een kruispunt staat in je loopbaan. Een professional die toe is aan een nieuwe stap en geen idee heeft waar te beginnen. Je hebt werkelijk geen flauw idee wat je nou echt wil en laat staan waar je goed in bent. Met een frisse blik en zelfvertrouwen nieuwe stappen maken. Trots zijn op jezelf en dat ook uitstralen. Dat is wat je wilt. Herkenbaar? Dan is het programma Power met passie zeker iets voor jou. We werken samen aan jouw persoonlijke groei zodat er letterlijke ruimte komt voor meer zelfvertrouwen en power! Hup, uit die comfortzone. Het is tijd om je talenten te omarmen en op te pakken waar je energie van krijgt.

Werkgevers

Ik werk graag met bedrijven die op een positieve manier aan de slag willen met hun medewerkers en die het belangrijk vinden om hun medewerkers optimaal te laten bloeien en groeien.

Je kunt mij inzetten als je:

  • medewerkers wil inzetten als ambassadeurs van het bedrijf of ambassadeurs voor een specifiek project
  • graag meer inzicht wilt in de unieke talenten en drijfveren van medewerkers, zodat je gerichter aan de slag kunt met hun persoonlijke ontwikkeling.

Bij veel ontwikkeltrajecten, coaching en training ontbreekt het aan handvaten om ook daadwerkelijk met de inzichten aan de slag te gaan. Dat is zo zonde. Met de werkwijze die ik hanteer bied ik medewerkers en teams juist concrete handvatten  om talenten verder te ontwikkelen en (meer) zichtbaar te maken.  Ik maak hierbij o.a. gebruik van de Personal Power Plus © methode, een ontwikkelinstrument gericht op kwaliteiten en drijfveren. Ik ben inzetbaar voor 1-op-1 begeleiding en voor workshops en trainingen met uiteenlopende thema’s.