Waar kan ik jou mee helpen?

“Als jij dolgraag je unieke kracht en talenten wilt omarmen en wilt laten zien wie je bent? Dan help ik jou graag op weg!”

Werkgevers

Ik werk graag met bedrijven die op een positieve manier aan de slag willen met hun medewerkers en die het belangrijk vinden om hun medewerkers optimaal te laten bloeien en groeien.

Je kunt mij inzetten als je:

  • medewerkers wil inzetten als ambassadeurs van het bedrijf of ambassadeurs voor een specifiek project of een organisatieverandering.
  • graag meer inzicht wilt in de unieke talenten en drijfveren van medewerkers, zodat je gerichter aan de slag kunt met hun persoonlijke ontwikkeling.

Bij veel ontwikkeltrajecten, coaching en training ontbreekt het aan handvaten om ook daadwerkelijk met de inzichten aan de slag te gaan. Dat is zo zonde. Met de werkwijze die ik hanteer bied ik medewerkers en teams juist concrete handvatten  om talenten verder te ontwikkelen en (meer) zichtbaar te maken.  Ik maak hierbij o.a. gebruik van de Personal Power Plus © methode, een ontwikkelinstrument gericht op kwaliteiten en drijfveren. Ik ben inzetbaar voor 1-op-1 begeleiding en voor workshops en trainingen met uiteenlopende thema’s.