Waar kan ik jou mee helpen?

“Als jij dolgraag jouw kracht en talenten wilt omarmen en wilt laten zien wie je bent en wat jij wilt, zodat je letterlijk  meer tot je recht komt, meer resultaten boekt en op die manier van een nog grotere waarde bent? Dan help ik jou graag op weg!”

Ondernemers

Voor vrouwelijke ondernemers die toe zijn aan een volgende stap heb ik een speciaal programma Zakelijk Jezelf .  Ik leer jou hoe je je kwaliteiten zichtbaar maakt en hoe je krachtig laat zien wat je in petto hebt.  Een programma voor vrouwen die zich willen onderscheiden. Vrouwen die stralend en met power zichtbaar willen zijn en die dolgraag sterker in hun pumps of sneakers willen staan. We zzzzoomen samen in op wie jij bent. Waar sta jij voor als ondernemer? Ben jij je bewust van de impact die je hebt met je uitstraling? En hoe laat je je deskundigheid en professionaliteit zien aan je klanten? Allemaal aspecten die aan bod komen. Jij wilt toch zeker die expert zijn waarbij de professionaliteit van het scherm afspat. De expert die 100% serieus genomen wordt en met succes ideale klanten aantrekt? Tja, dan is het tijd dat jij jezelf letterlijk laat zien zodat de wereldbol aan jouw pumps of sneakers ligt.

Loopbaanorientatie

Jij bent een vrouwelijke professional die op een kruispunt staat in je loopbaan. Een professional die toe is aan een nieuwe stap en werkelijk geen idee heeft waar te beginnen. Je hebt werkelijk geen flauw idee wat je nou echt wil en laat staan waar je goed in bent. Met een frisse blik en zelfvertrouwen nieuwe stappen maken. Trots zijn op jezelf en dat ook uitstralen. Dat is wat je wilt. Herkenbaar? Dan is het programma Power met passie & kleur zeker iets voor jou. Kom uit die comfortzone. Het is tijd om je talenten te omarmen en op te pakken waar je energie van krijgt. We werken samen aan jouw persoonlijke groei zodat er letterlijke ruimte komt voor meer zelfvertrouwen en power!

Introvert-a-likes

Voor vrouwen met een introvert karakter of vrouwen die zich herkennen in bepaalde eigenschappen van introversie geef ik de training Aangenaam, ik ben anders.  Dit is een training exclusief voor introvert-a-likes die willen ontdekken hoe zij hun kwaliteiten nog beter kunnen laten zien en uitdragen. Een training die inspireert het beste uit jezelf te halen. Boordevol handvaten en tips zodat je nog beter tot je recht komt. Je leert je communicatie af te stemmen op je unieke kracht en kwaliteiten. Stap voor stap verleg je je grenzen op jouw manier. Kortom, een training voor de introvert-a-like die uit zijn comfortzone wil stappen en zichzelf de spotlight gunt maar nog geen idee heeft hoe dat aan te pakken. Op naar een wereld vol zelfverzekerde, gelukkige introvert-a-likes. Doe je mee?

Werkgevers

Ik werk graag met bedrijven die:

  • op een positieve manier aan de slag willen met hun medewerkers,
  • het belangrijk vinden om bij de groei van hun bedrijf hun medewerkers optimaal te laten bloeien en groeien,
  • graag meer inzicht willen in de unieke talenten en drijfveren van hun medewerkers, zodat zij gerichter aan de slag kunnen met  hun persoonlijke ontwikkeling,
  • meer inzicht willen in de communicatiestijl van hun medewerkers om zo samenwerking te bevorderen,
  • een sterke interesse hebben in wat hun medewerkers motiveert.

Bij veel ontwikkeltrajecten en trainingen ontbreekt het aan handvaten om ook daadwerkelijk met de inzichten aan de slag te gaan. Dat is zo zonde. Met de methode die ik hanteer bied ik medewerkers en teams juist concrete handvatten  om talenten verder te ontwikkelen en (meer) zichtbaar te maken.  Ik maak hierbij o.a. gebruik van de Personal Power Plus © methode, een ontwikkelinstrument gericht op kwaliteiten en drijfveren. Ik ben inzetbaar voor 1-op-1 begeleiding en voor workshops en trainingen met uiteenlopende thema’s.